Barium by Beerium – 31/7

Hallå – det har varit Barium by Beerium igen! Två lördagar i månaden har vi kört nu under sommaren. Om det fortsätter så till hösten återstår att se. Men! Tills vi fattar beslut om det, låt oss titta på några bilder hur det såg ut under vårat senaste barhäng på Surte Kraftstation!

Jag var så lycklig över att temperaturen var under 30-sträcket den här gången, om man får säga så? Haha! De tidigare gångerna har varit snudd på outhärdliga när det varit så varmt. Men den här dagen var det alldeles lagom. Det tyckte nog besökarna också, tror jag.

Riot BBQ stod för käket även den här gången. Den här gången bjöds det på tre varianter av tacos – kyckling, fläsk och en vegetarisk med bönsalsa. Alldeles lagom mättande med tre små sjysta brön och göttig fyllning. Nomnom!

Uteserveringen fylldes på väldans snabbt. Tidigare gånger har folk valt att sitta enbart ute, men den här gången fylldes det även på med folk inne i stationen. Jag hade varit på plats dagarna innan och räknat platser och bord för att kunna emot lagom mängd folk.

Jag hade designat små foldrar till alla borden också, där man kunde läsa mer om varje öl som serverades. Himla kul att göra – och det var väldans uppskattat av gästerna också! Ofta när man står i kassan och ska ta emot ölbeställningar får man frågan ”Vilken rekommenderar du?”, och det är ju såklart skitsvårt för…alla gillar ju olika. Så nu hade gästerna möjlighet att läsa på lite och fundera på vilken som de trodde skulle kunna passa. Sköj!

Kolla bara på färgerna på ölen! De riktigt LYSTE i julisolen på uteserveringen. Och gästerna var göörglada, den här gången igen. Så jävla trevligt asså.

Men gladast av dem alla var nog Norre. Tror jag hittade man posera på närmare hälften av alla bilder jag tog under dagen…
Även om ni kanske inte känner Norre, så tror jag inte att ni behöver någon närmare beskrivning vem av alla det är som poserar på bilden. Höh.

Och ungefär här någonstans så hann inte jag fotografera så mycket mer.
För OJ vilken rush det blev den här gången! Vi slog nästan försäljningsrekord, diskmaskinen strejkade flertal gånger och det var en jädra pers att få allt att flyta på. Men, trots det – så tycker jag att det gick riktigt bra.
Sagt det förr, men är så oerhört glad att få göra detta och att det ständigt dyker upp trogna, men också helt nya besökare till våra Barium-häng. All the löve to ya!

Vi ses nästa gång, det blir lördag den 14 augusti! <3

Puss!
Med vänlig hälsning, JoJo.

Lämna ett svar